image

Tatildorukta İle Benim Şehirlerimi Geziyorum

>
>
>
Tatildorukta İle Benim Şehirlerimi Geziyorum
Tatildorukta İle Benim Şehirlerimi Geziyorum

01 ADANA
Ülkemizin Akdeniz bölgesinde yer alan ve bereketli ürünlerin yetiştiği Çukurova’nın da sahibi olan Adana hiç şüphesiz kebabı, şalgamı, bici bicisi ve diğer lezzetli yemekleri ile bilinir. 2.5 milyondan fazla nüfusu ile Ülkenin 5. Büyük şehri olan Adana tarım kültür ve ticaret şehridir. Ankara çıkışlı Gaziantep Adana Gurme Turumuzda Adana’yı gezmek için en az 2 gününüzü ayırmanız gerekli. 28 bin kişi kapasiteli Sabancı Camii, Türkiye’nin ilk Sinema Müzesi, Kebapçılar çarşısı, Türkiye’nin en uzun saat kulesi, Atatürk evi müzesi, Seyhan köprüsü (diğer adıyla Taşköprü) ilk görülecek yerler arasında. Ama öncesinde Adana denildiği zaman akla ilk gelen şey şüphesiz Kebaptır. 24 saat açık restoranlar veya ayaküstü sokak lezzetlerinin bolca olduğu Adana da yemek kültürü oldukça önemlidir. Tatildorukta ile Adana Gurme turlarımıza katılarak bu benzersiz deneyimi sende yakalayabilirsin. Ayrıca Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı olan Adana Portakal Çiçeği festivali de yine Tatildorukta Kültür Turlarında.
Adana da Ne Yenir ne içilir?
Ankara çıkışlı Gaziantep Adana Gurme turumuza katılarak sizler için seçtiğimiz restoran, sokak lezzetleri, alışveriş ve çok daha fazlasını bizimle keşfedebilirsiniz.
Adana’da Konaklama
Adana da bir çok şehir oteli bulunmaktadır. Sizin için en uygun fiyatlı oteller tabi ki Tatildorukta.com da. Hemen Şehir otellerine tıklayarak Adana otellerine rezervasyon yapabilirsin. Dilerseniz münferit seyahatleriniz için firmamıza bağlı olan Rentals.com'dan araç kiralayarak Adana seyahatini daha da keyifli hale getirebiliriniz.
61 TRABZON
Samsundan sonra Karadeniz bölgesinin en büyük ikinci ili olan Trabzon tarihi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Karadeniz turlarının durak noktası olan Trabzon da Sümela Manastırı, Uzungöl, Maçka, Hamsiköy, Atatürk Evi Müzesi ve Ayasofya Kilisesi en çok ziyaret edilen yerlerdir. Ve tabi ki bunların hepsi Tatildorukta ile Ankara çıkışlı Karadeniz turunda. Mutfağından Yaylasına, tutku ile bağlı oldukları Trabzonspor dan doğal güzelliklerine kadar Trabzon herkes için merak uyandırıyor. Şehrin Akçaabat köftesi, mısır ekmeği, çay kültürü ve ilçesinden adını alan Hamsiköy Sütlacı ile birlikte tadına doyum olmayan birçok lezzeti bulunur. Ankara çıkışlı Karadeniz turumuz da Trabzon da konaklama şansımız da bulunuyor. Ve bu sayede şehirde daha çok vakit geçirip akşam da Trabzon’u gezme şansınız bulunuyor.  


Trabzon da Ne Yenir ne içilir?
Trabzon’da sizler için seçtiğimiz restoran, sokak lezzetleri ve yöre özgü yiyecekleri ve çok daha fazlasını Tatildorukta ile Ankara çıkışlı Karadeniz turunda rehberimiz tarafından önerilerle keşfedebilirsiniz
Trabzon’da Konaklama
Trabzon da bir çok şehir oteli bulunmaktadır. Ankara dan ve bir çok ilden direk seferlerin bulunduğu Trabzon’a ister 1 gece ister daha fazla konaklama yapıp şehri rahatça gezebilirsiniz. Sizin için en uygun fiyatlı oteller ise tabi ki Tatildorukta.com ile Trabzon şehir otellerinde. Hemen aşağıda ki linke tıklayarak Trabzon otellerine tıklayarak rezervasyon yapabilirsin. Dilerseniz münferit seyahatiniz için firmamız bünyesinde olan Rentals.com'dan istediğiniz segmentte ki aracı kiralayarak Trabzon seyahatinizi daha da keyifli hale getirebiliriniz. Şehir hakkında detaylı bilgiyi Seyahat danışmanı arkadaşımızdan alabilirsiniz.
Trabzon şehir otelleri